Több száz cikkel és ingyenes szolgáltatásokkal várja a leghíresebb detektív rajongóit a sherlock.blog.hu weboldal. Üzemeltetője a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Club.

Az irodalmi társaság 2010-ben jött létre és az ötletadója a több Sherlock Holmes produkcióban szereplő Tahi Tóth László Kossuth-díjas színművész volt. Legismertebb szinkronmunkái közé tartozott, hogy Jeremy Brett brit színésznek adta hangját a „Sherlock Holmes kalandjai” tévésorozatban. Tahi Tóth László kedvelte a detektívet és a klub törzshelyének felkínálta a feleségével Kárászy Szilvia zongoraművésszel közös kulturális otthonát, a Kárászy Szalont.

A Magyar Sherlock Holmes Club fő céljának a Sir Arthur Conan Doyle által megteremtett világhírű detektív értékeinek ápolását tekinti. A tagokat büszkeséggel tölti el, hogy mind a legendás hős, mind világhírű írója Sir Arthur Conan Doyle több szállal kötődik Magyarországhoz.

A klub 2013-tól a Cseh Sherlock Holmes Társaság elnökének, Aleš Kolodrubec-nek kérésére angol nyelvű honlappal, a sherlockian-sherlock.com-mal jelentkezett. Az angol lap révén került a társaság neves külföldi Sherlock Holmes klubokkal és sherlockian gyűjtőkkel jó kapcsolatba. A Magyar Sherlock Holmes Club angol és magyar weblapjait külföldi és hazai professzorok, művészek támogatják saját tanulmányaik, alkotásaik felajánlásával, illetve interjú adásával.

Jeremy Black, a nagyrabecsült brit történész professzor 2022 nyarán megjelent “The Game Is Afoot: The Enduring World of Sherlock Holmes” című könyvéhez a klub angol oldalának nevében adtak véleményt, majd a professzorral mini interjút készítettek.

A Magyar Sherlock Holmes Club grafikusművésze Sváb József, a Korcsmáros-Pál díjas képregényrajzoló, illusztrátor, rajztanár, aki számos egyéb munkája mellett Sherlock Holmes képregényeket tervez. A művész a társaság számára klubcímert, klubkönyvet, ingyenesen letölthető fali- és kártyanaptárt tervezett, és interjút is adott.

A klub számos könyvkiadót partnerének tudhat, így a magyar Kossuth Kiadót is. A külföldiek közül a legjelentősebb az MX Publishing, amely a világ legnagyobb Sherlock Holmes témájú művekre szakosodott kiadója. Egészség vonalon szintén igen tisztelt partnerük a gyógytornát és manuálterápiát végző profi csapat a SherlockRehab.

2023-tól a Magyar Sherlock Holmes Club új törzshelye a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár kötelékébe tartozó Deák Ferenc Könyvtár. A bibliotéka kulturált környezetben, hatalmas könyvkínálattal és érdekes rendezvényekkel várja látogatóit az erzsébetvárosi Rottenbiller utca 10. szám alatt.