Az általuk alkalmazott újszerű megközelítés sokszor zavarba ejti pácienseinket is.

Ezen kérdések megválaszolására már több cikket is írtuk, ezért most rendhagyó módon egyik vendégünk, Laura beszámolóját osztjuk meg, amiből kiderül, hogyan néz ki a kezelés a páciens szemszögéből.

Az alábbi panaszokkal érkezett hozzánk:

  1. Futáskor fájdalom jelentkezik a jobb térde külső részén, mely után két napig menni is alig bír.
  2. Lapocka nyitása és zárása is fájdalmat okoz.
  3. Dereka is fáj.

{BANNER}

Laura beszámolója 2 héttel az első kezelés után

Egy fantasztikus megközelítéssel, azonnal rájöttél hol lehet a hiba, tekintettel arra, hogy én évekkel ezelőtt rengeteg hormonális bajjal küzdöttem (PCOS), de mégis 26 napos vérzések, lehet endometriózis, de ezt soha senki sem mondta, mindenesetre a szervezetemet nagyon megsínylette és ezzel hoztad összefüggésbe a jobb oldali fájdalmamat. És milyen igazad volt, már rögtön ott a kezelés után, miután jól „szétnyomtad” és könyökölted a hasamat, (még a hasizmomba is behatoltál ), a lapockám rögtön jól reagált, már ott nálad fájdalommentesen nyitottam zártam..

1 hétig kellett házi feladatot végeznem. Amikor ez letelt egy nagy tesztnek tettem ki magam, nekivágtunk páran szombat éjszaka a Börzsönynek, hó, szél, jég, mínuszok, kemény terep, vadállatok, tájékozódási nehézségek, menstruációs fájdalmak és minden egyéb. De lehetetlen nem létezik, a 30 km letudva, a farkasok sem ettek meg.

Na de a lényeg, hogy hogyan viselkedett a testem, mert ez azért elég durva extrém terhelés volt. 30 km terepen téli körülmények között. A térdem majdnem fájdalommentes volt. Korábban már 7-8 km-nél jelentkezett a fájdalom, most csak az utolsó 3 km-nél, tehát a 27. km-nél éreztem fájdalmat, de jóval enyhébb volt mint korábban. Rengeteget javultam a korábbiakhoz képest, ezt neked köszönhetem. Fantasztikus vagy ahogy rájössz az összefüggésekre, nagyon hálás vagyok neked.

Tanulság

Lauránál jelentős javulást értünk el, mégis minden eset más és más.
Módszerünk rendkívül hatékony a krónikus problémák kezelésében, mégis vannak olyan jellegű panaszok, ahol nem tudunk ilyet látványos eredményt elérni.

Ezt így szoktunk megfogalmazni pácienseinknek:

Egy-két alkalom alatt kiderül ha tudunk segíteni, ahogy az is, ha nem.